Cum sa iți izolezi fonic baia : 7 lucruri pe care le poți face


Să recunoaștem - Baia poate fi uneori un loc foarte zgomotos.Dar aceste sunete nu ne dorim neapărat sa le audă si alte persoane.Fă-te atât pe tine,cât și pe oaspeții tăi cât mai confortabil posibil,izolâdu-ți fonic baia.

Am scris mai jos câteva trucuri care țin "zgomotele" din baie la distanța de urechile musafirilor voștri.

Reducerea Zgomotelor Din Baia Dumneavoastra

Exista câteva căi de a ține sunetele din baie in . . .baie.

Totodată,acestea trucuri pot ține și zgomotul din afara baii la distanță.

Instalează La Ușa Băii Un Sitem De Bloacare A Sunetului


Acest sistem de izolare fonică a ușii este confecționat dintr-un material care absoarbe sunetele și il putem pune în partea de jos a ușii.

Un tampon de absorbție a sunetului va absorbi sunetul și ajută la sigilarea spațiului din partea inferioară a ușii pentru a elimina orice zgomot care trece prin materialele absorbante. Acest sistem poate funcționa mai bine decât un covor de baie regulat.


Sigilează Ușa De La Baie Cu Garnituri De Cauciuc


sigilare ușa


Aceste garnituri se găsesc la un magazin de profil si sunt foarte ieftine.

Puteți folosi chiar și o pătură izolată fonic și o atașați la spatele ușii. Din păcate, acestea nu arată întotdeauna atât de grozav.

În cele din urmă, aveți opțiunea de a cumpara o nouă ușă care să nu permită să se propage un sunet atât de mare. Acest lucru poate fi costisitor, dar poate fi foarte eficient.

Puteți de asemenea, cumpara o nouă ușă pentru a schimba aspectul băii dvs. Obțineți două lucruri făcute simultan! Asigurați-vă că discutați cu vânzatorul despre proprietățile de absorbție a zgomotului și să vă asigurați că obțineți ceea ce doriți!


Luați În Considerare Pereții Și Izolația

Începeți de la început cu construcția. Materialele moi, de fapt, absorb cel mai mult zgomot. Evitați cat mai mult materialele dure,precum metalul. În schimb, încercați pereți acoperiți cu material fono-absorbant.

Ei păstrează zgomotul interior și chiar ajută la menținerea zgomotului din exterior. Puteți utiliza, de asemenea, gips-carton. De fapt, încercați să instalați gips-carton dublu.

Izolați pereții în timpul construcției. De asemenea, rețineți că izolația durează foarte mult timp. Cât a ținut izolația din pereții tăi?

Niciodată nu este prea tarziu pentru a izola pereții. Cele mai bune opțiuni pentru izolarea fonica sunt spuma de pulverizare, fibră de sticlă și celuloză. Este important ca un specialist să facă izolarea dacă dumneavoastră nu sunteți instruit corespunzător.

În special, izolarea din fibră de sticlă poate fi periculoasă dacă este inhalată, deci atenție mare.

Soluția Simplă Pentru Înlaturarea Sunetului: Pardoseala Băii


Podelele nu sunt cele mai vinovate atunci când vine vorba de crearea de zgomot, dar cu siguranță poate contribui. Un mod neconvențional pentru o baie, puteți lua în considerare mochete de pluș în loc de lemn de esență tare sau gresie pentru podele.

Dacă nu doriți să instalați covoare, luați în considerare un covor mare, de pluș. Chiar și un covor mare poate ajuta la eliminarea zgomotului de a ieși prin partea de jos a ușii de la baie.

Reduceți Sunetul Când Trageți Apa La Baie


Multe toalete fac un zgomot puternic când trageți apa care anunță pe toți din casă că folosiți toaleta. Există opțiuni care fac mai puțin zgomot.

Toaletele cu flux redus au, în general, un zgomot mai redus. Dacă nu doriți să cumparați o toaletă nouă, puteți utiliza întotdeauna adeziv în jurul rezervorului de toaletă.

Tot ce trebuie să faceți este să folosiți adezivul pentru a acoperi golurile deschise între rezervor și partea de sus a toaletei.

Un alt lucru de luat în considerare este amplasarea toaletei.

Trebuie să amplasați toaleta departe de ușă, dacă este posibil. Cu cât este mai departe toaleta, cu atât aveți mai mult spațiu între zgomotul produs de toaletă si ușa baii.

Poziționați elementele băii strategic


Puteți folosi întotdeauna lucrurile pe care le depozitați în baie, oricum, pentru a reduce zgomotul. Puneți un dulap cu rafturi pe spatele ușii și umpleți-l cu prosoape groase pentru a crea o barieră anti fonica în fața ușii.
Poate este i idee ciudată,dar tot trebuiea sa țineți acele prosoape undeva.Folosiți acest truc pentru a menține liniștea in baia dumneavoastră.

Concluzia

O baie izolată fonic este necesară pentru a menține un confort sporit pentu tine și pentru familia ta. Nimeni nu trebuie să știe ce se întâmplă în baie, cu excepția persoanei care este acolo.
Pentru ca acest lucru să devină realitate,folosește aceste mici trucuri si,totodată,nu uita de odorizant ! :)


Cum sa iți izolezi fonic baia : 7 lucruri pe care le poți face Cum sa iți izolezi fonic baia : 7 lucruri pe care le poți face Reviewed by Andrei on decembrie 07, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.